Karlskronahäng

Idag har vi varit i Karlskrona med familjen Arneving. Vi började dagen med en ordentlig frukostbuffé på Hotell Packhuset här i stan sen bar det vidare ner till Kalleskrona. En dyr färd för vissa ;) men så trevligt vi har haft det. Vi började med att ta färjan ut till Aspö, där skulle vi köra till Drottningskär för att ge barnen lite mat men det var svårare att hitta dit än vad vi trodde så det slutade med att vi fick åka till affären och fråga vart vi skulle å då visade sig att vi var i Drottningskär. Vägskyltar kanske inte vore så dumt Karlskrona kommun??? Men restaurangen vid Kastellen visade sig inte vara jättebillig, det fanns 2 barnrätter att välja mellan, spagetti och köttfärssås 69kr och hamburgetallrik 75kr, vi skippade det och lät barnen mumsa i sig varsin smoothie istället. Efter besöket där tog vi färjan tillbaka till Karlskrona, körde in till stan och handlade med oss lite mackor, röror, dricka å barnmat för att sedan åka båt till Basareholmen. Där fick småpojkarna busa runt med jagande mammor efter sig medan de pojkarna gick å fiskade.... Sen åkte vi tillbaka till Hästö, vinkade hej då till Wille och c/o. Väl hemma gjorde jag varsinn stor räkmacka och nu ligger vi här och päser i soffan, precis som det ska vara på semestern. Här kommer lite bilder från dagen.








På väg till karlskrona med familjen Arnevi...

dsc00435 (MMS)

På väg till karlskrona med familjen Arneving :)


Polen

Det var ett tags sedan jag skrev nu men vi har ju semester här :) Än så länge är jag verkligen supernöjd med vår semester (trots att det blåser storm ute just nu). Vi har gjort lite småutflykter, tagit dagen som den kommit, ätit gott och busat med Tage. I tisdags åkte vi till Polen med de andra två paren från föräldrargruppen som vi umgås med. Båtarna vi åkte med var superfräscha och jag rekommenderar verkligen att byta upp en nivå på hytterna. Det har varit jättekul, det ända tråkiga var att vädret inte var på topp men men vi hittade på saker att göra iallafall :) På tillbaka vägen avslutade Stefan, jag, Therese och Tomas kvällen på Spa och det var riktigt nice! De hade äventyrsduschar där man kunde väljamellan olika årstider. Valde man sommar så var det fågelkvitter, lätt sommarregn och sen byttes det ut mot åskväder och regnskur, jag har nog aldrig skrattat så i en dusch innan men det var verkligen superhärligt och jag körde ett antal sommarduschar innan vi gick därifrån. Här kommer lite bilder på vår tripp.














Jäkla vilket fynd!

Jag har letat efter en kökssoffa ett tag för att ha på altanen. Vi har en utemöbel där nu men den är så stor och klumpig och vi har inga bra dynor till den så jag har inte varit riktigt nöjd. Men igår kom jag äntligen iväg till statsmissionen, där kan man verkligen göra fynd och igår hittade jag en kökssoffa i prima skick för 100kr, är det inte billigt??? Efter Stefan slutade jobbet var vi och hämtade den och sen slipade jag den och spacklade igen lite ojämnheter så idag ska den slipas lite till och sen ska jag börja grundmåla den. Vi har bara en gång kvar att måla på altanen också sen är den klar, ska nog ner och göra det nu medan Bananis sover. Återkommer med bilder på soffan!

Tage leker med vatten medan jag lagar mat,...

dsc00426 (MMS)

Tage leker med vatten medan jag lagar mat, det blir blött, mycket blött men han är nöjd och jag får laga mat i fred.