Lyxfrukost i solen :)

dsc00369 (MMS)

Lyxfrukost i solen :)


Shopping

I lördags åkte vi in till stan en sväng för att titta på djuren som var på Stortorget, vi var inne när det slutade... Men men Tage fick se getter och en tupp så han var nöjd. Sen gick vi förbi Smarteyes och jag hittade ett par glasögon och fick göra undersökning samma dag så nu äntligen har jag ett par nya glasögon på gång, får se om jag hinner få dem innan vi åker. Vi hann även med ett besök på HM och jag fick med mig en klänning, ett par shorts och 2 t-shirtar, härligt när man hittar saker till sig själv. Tage fick ingenting, det var nog första gången... Men den här t-shirten köpte jag, passar väl ypperligt på en strand på Kreta???



Det börjar ju dra ihop sig till resan. Jag har bokat sittplatser på planet så vi ska extra utrymme med Tage, hoppas att allt kommer gå bra men det gör det ju! Positivt tänkande! Såg att det fina vädret var på väg tillbaka till helgen, så klart när jag ska jobba men jag ska baka lite och ta med fika till Anna och mig så det ska väl gå å jobba.

Nehe, nu är det dags för de Desperata hemmafruarna :)

Bättre än godis!

dsc00362 (MMS)

Bättre än godis!


En segway, tack!

Tage vill att vi bygger om han gåvagn till en Segway....


Härliga lediga dag!

Vilken underbar dag det har varit, varmt och skönt! Tage och jag har passat Isak idag medan Maria var och hälsade på sin nya klass. Det gick alldeles utmärkt, jag lyckade utfodra dem och få dem att sova. Tage sov 3 (!) timmst och Isak 2.

Lek och bus


Å sen somnade Tage så Isak hängde i poolen på altanen.


Sen spelade han lite gitarr.


Sen slocknade även Isak så jag kunde kolla på Hem till gården :)

På eftermiddagen bestämde jag mig för att jag inte orkade laga mat så Tage och jag åkte in och hämtade Stefan och åkte till Max och åt middag. Me like a lot!  Medan vi väntade på Stefan busade vi i bilen :)



Väl på Max så fick Tage smaka sin allra första Maxbox och jag kan säga att det inte var mycket kvar. Jag trodde aldrig han skulle få i sig så mycket, roligast var nog att äta pommes samtidigt som han flirtade med tanten bredvid...

Fullt ös idag när kusinen är på besök :)

dsc00349 (MMS)

Fullt ös idag när kusinen är på besök :)


Ullared, igen :)

Japp, då har jag varit på Ullared igen :) Maria och mamma hade planerat in ett besök och eftersom jag var ledig fick jag, efter lite övertalning, maken att ta föräldrarledigt så jag också kunde följa med. Den här gången blev det faktiskt mest till mig tror jag och det gillas. En klänning, två linnen, två bhar, ett par löparbrallor, en löpartröja och en kofta allt detta gick på 576kr, härligt med fynd! Tage fick också lite kläder och sen blev det  lite födelsedagspresenter men mest nöjd är jag nog ändå över Smoothien, vi brukar köpa Sempers Smoothie till Tage, han tycker den är smaskens och där kostade den 4,95kr vilket är halva priset så jag tog ett helt flak med 12st. Perfekt som mellanmål och ha med sig när man är på lekplatser.
Idag har jag storstädat toan nere, passade på medan Tage sov eller han sover faktiskt fortfarande. Skönt å få det gjort. Jag har även skickat ut pelagonerna till altanen och hoppas på att de ska växa och bli fina, får bara inte glömma bort och vattna dem. Sen har jag satt upp mitt hjärta i köket som är som en anslagstavla, det blev jättefint. Ikväll ska jag på Blingoklädparty så jag får se hur mycket fattigare jag blir...
Här är mitt fina hjärta (med mitt fina fina hjärta i :) )

Mammas coola kille!

dsc00344 (MMS)

Mammas coola kille!