v.27

Nu kommer det en magbild igen och denna gången har jag någon att jämföra med :)



Har inte hänt så mycket sen sist. Tror han hade hicka innan, lillplutt...

Å så här ser Stefan ut i v.27, tror inte att han har lagt på sig ett enda gram!

Bäddat rent

Ikväll har Stefan bäddat rent och Leija hjälpte till :)






Sköna söndag

Idag var jag nöjd när jag vaknade, 9.21. Yes, äntligen har jag sovit längre än 05.00 men så kom jag ju på att vi skruvat tillbaka klockan en timme... Eftersom jag inte kunde somna om så var det bara att kliva upp. Idag har jag hållt mig på nedervåningen då jag, enligt Stefan, var uppe i ottan igår och började föra en massa liv... Igår klev jag upp halv nio för jag var så kissnödig och sen tittade jag lite på tv. Undra hur han kommer att klara av Svennis? Han kommer ju inte direkt sova till 10 varje helg när Stefan ska ha sovmorgon. Spännande spännande! Hur som helst så har jag hunnit med att röja i köket från igår och plockat lite. Emilia, Viggo och Rufus kommer på fika sen, hurra, äntligen blir fikan av! Ska baka en sockerkaka med vaniljkräm i mitten snart, väntar bara på att disken ska bli klar.

Idag ska vi sen slänga lite skräp, åka å handla och förhoppningsvis får jag med mig Stefan till Ikea för att köpa ett sk.... Ursäkta avbrotten men Stefan är uppe! KORS I TAKET! Jo, köpa ett skåp å ha under handfatet uppe på toan, lite matlådor och gardiner. Nu får jag nog smyga upp på övervåningen å se vilket humör min darling är på.

Ha en skön söndag ni också!

Fruhippa

I lördags var det dags för Saras fruhippa. Eftersom bröllopet var en överraskning för oss så blev det ju ingen möhippa innan men nu var det dags för en fruhippa. Sara togs på Ölands köpstad via kundradion och när hon kom bort till systemet så stod alla vi där och överraskade henne. Svärmor var på plats för att ta hand om Axel och sen började äventyret. Först på schemat stod hästridning och det var inte lilla hästen som hon skulle upp på men hon klarade det galant. Sen blev det drejning hos Lotta och Mary och för Sara var det inga problem, hon var jätteduktig med leran mellan sina händer. Efter det lurade vi henne att hon skulle dansa på Mac Dragons i Skogsby men när vi sa att hon inte skulle det så var det en lättad Sara som kunde gå därifrån. Sen började magen kurra på oss allihopa och det var dags för pizzabakning. Sara gjorde sin egna, inte helt lätt men nu vet vi vart vi ska ringa när vi vill ha pizza :) Mätta och glada lämnade vi ön och åkte vidare hem till den andra Sarah, där var snoppballongerna på plats och nu var det dags att förklara vad man skulle ha alla saker till som Magda handlat på Dynamit och jag tyckte hon klarade det alldeles utmärkt. Kvällen avslutades på Västerport Spa och det var hur skönt som helst! Jättemysigt ställe. Tyvärr fick jag ju inte hela jag bubbla men mina ben gjorde det :) Hälften av gänget åkte hem och hälften gick ut. Stefan och jag åkte hem då min rygg inte mådde så bra å så skulle jag ju upp å jobba dagen efter. Men jag måste säga att det var en helt underbar dag, så roligt vi hade det! Många skratt blev det så vi har förlängt våra liv med många år!

Lite kort från dagen






Härliga fredag

Vissa dagar är man mer effektiv än andra. Jag har haft ganska många dagar nu som slutat liggandes på soffan. Visst, det är ju skönt men samtidigt finns det ju så mycket man kan göra. Idag har det varit en effektiv dag. Jag har hunnit med att handla, två promenader med Leija, dammsugit uppe och nere och så har jag bakat chokladbröd. Nu tänkte jag faktiskt ta lite välförtjänt slappande i soffan :)

Här är bröööna  ;)


Besök hos barnmorskan

Idag har jag varit på v.25 besök hos barnmorskan. Idag hade hon en barnmorskestudent och med en gång började jag tänka på min kära Magda och hur bra hon hade platsat hos Carina. Denna studenten var väldigt försiktig, man fick anstränga sig för att höra vad hon sa, hon ville nog vara så himla mjuk och bra som möjligt. Hur som helst så har jag gått upp 5 nästan 6 kilo sen inskrivningen och jag följer min kurva precis på linjen. Blodtryck, järnvärde och protein, allt var bra. Så fick jag ju höra Svennis för första gången också och det var ju så mysigt. Va fort det lilla hjärtat slår! och mitt i alltihopa så fick han hicka, lilla plutten :)  Nästa besök är om tre veckor.

Idag ska jag hämta Saga på dagis. Igår sa hon att hon skulle gömma sig när jag kom så jag hoppas att jag hittar henne... Maria frågade Saga vilken färg min bebis har och enligt Saga så är den grön och heter Jonas. Så det ska verkligen bli spännande å se den lilla krabaten när den kommer ut.

Nehe, nu måste jag räkna lite matte, procenträkning är det som är på tapeten!

Tjing tjing

Smoothie

Nu har jag lyxat till den med en smootie. Det blev inte bara jordgubbar och yoghurt utan det slank även ner lite vaniljglass :)


Räddaren i nöden!

Idag är jag faktiskt lite trött på att ligga på soffan och titta på tv och kolla datorn. Fick nog redan igår kväll... Så idag med posten så kom räddaren i nöden som gör att jag för en stund kan ägna mig åt något annat!


Pojknamn

Medan Stefan är djupt försjunken i fotbollen och skrämmer livet ur mig lite då å då med sina galna utrop sitter jag och googlar namn. Det är ju inte lätt med namn ska ni veta men det knäppaste hittade jag ändå på libero.se

12. Tjatte (2)
13. Knatte (2)
14. Fnatte (1)
Källa: Folkbokföringsregistret fram till 31 december 2004

Vem fasen döper sina barn till dessa namn?

Host, host!!

Jag är sjuk, men inte så sjuk som Stefan hade varit. Jag är snuvig och hostig men jag hoppas på att det går över fort. Så typiskt att man skulle bli sjuk nu när man har ledig helg. Vi som skulle fika med familjen Söderström/Otterstam men men det får vi ta en annan gång.

Idag har vi varit en kortis på stan mest för att jag skulle köpa en mysdress så det var lite skönare att vara sjuk och jissess vilken skön mysdress jag har hittat! Den är i velour, hur nice som helst! Sen har vi även beställt barnvagn, jag vet inte om det blev så mycket verkligare att vi ska ha barn, det känns fortfarande lite overkligt. Anyway vi har beställt en Emmaljunga city cross och den är helt svart. En sak till som är klar.

Nu ska jag gotta ner mig i soffan med senaste Hänt Extra och vila lite. Jag har varit vaken sen fem i morse så jag börjar bli lite mosig nu. Känner mig nästan lite febrig.

Å Stefan som skulle måla idag... så vräker regnet ner.... Hoppas det blir bättre imorgon!


Det har hänt!

Resväskan är uppe på vinden!!!!! och mina vinterjackor är nere :)

23 hela veckor

Japp, idag är det 23 hela veckor som har gått, alltså är det bara 17 veckor kvar... Kanske mer, kanske mindre, spännande som tusan. Så här ser jag ut nu