Personalfest

Igår var det dags för Ikea Kalmars sommarfest. Kvällen bestod av god mat och god dricka och mycket dansande. Ibland är det bara så kul att dansa och igår var en sådan kväll. Det bjöds också på lite spex som var himla roligt. Vid tolvslaget firade vi att Ikea Kalmar fyllde ett år. Här är lite bilder från gårdagen.


Bättre sent än aldrig

Ja, då var midsommar över för i år. Det var längesen jag upplevde en sån regnig midsommar, hela jäkla dagen... Men men firandet fick gå ändå. Midsommar har ju spenderats i Djursvik och på fredagen var hela familjen med och Fidde. Vi åt gott och drack nubbar. Mamma och jag gjorde en smörgåstårta som vi åt till lunch på lördagen sen. Men det bästa på midsommaraftonens kväll, trots regnet, var att min darling friade till mig. Som sagt bättre sent än aldrig, jag trodde inte jag skulle få uppleva att någon friade till mig. Mitt under middagen tog han upp mig inför alla och ställde frågan. Givetvis kom det tårar fast än att det är klart att vi ska gifta oss. Att få känna sig så speciell när en annan står och säger att han älskar en var helt otroligt. Jag var helt skakis efteråt, min  lilla darling, ibland imponerar han!!! Det började redan på tordagskvällen då Stefan frågade pappa om min hand, som ni märker är Stefan lite efter i planeringen men men vad gör det huvudsaken är att han gör det innan bröllopet än efter :)
image100

På lördagen var det våra föräldrars afton, medan vi andra (ja,förutom Stefan och Fidde)  tog det lite lugnare öste de på järnet. Det var dans på altanen till Sven-Ingvars och Piggelindrinkar, alla hade supertrevligt. Jag gick bort och la mig före Stefan och Fidde men de kom efter en stund, fnissandes som två tonårstjejer. De skulle sova på enb uppblåsbar madrass men efter att ha gått in i allt i hela stugan var ville de inte blåsa upp den med tanke på att det fanns andra som sov. Efter ett tag lägger sig Fidde i överslafen (jag ligger i underslafen) och Stefan sover på soffan. Skönt tänker jag, nu kan jag somna.... Icke.... Fidde sätter igång och snarkar något fruktansvärt och efter att stått ut i 15 minuter (det kändes som 15 timmar) tog jag dynorna som ska vara på utemöblerna och gjorde mig en madrass på golvet i vardagsrummet och tog täcke och kudde och la mig där. När jag håller på att somna börjar Fidde hosta och rapa och sen blev det knäpptyst. Då kommer tankarna, undra om han lever??? Efter nån minut kunde jag inte ligga kvar och undra längre utan jag var tvungen att gå och kolla så att han andades och det gjorde han och efter hostattacken snarkade han inte en sekund till. Men jag orkade inte gå tillbaka med alla grejer utan Leija och jag somnade efter ett tag. Midsommar i korthet, men det roligaste sakerna är med iallafall.








Glad midsommar :)

Ikväll åker vi ner till Djursvik för att fira midsommar därnere. Vi kommer vara där hela helgen och komma hem på söndag för att vila ut och sen på måndag börjar jag jobba. Hoppas det uppehåll i helgen så man kan vara ute och njuta.

Ha en riktigt skön midsommar allihopa :)


Här kommer en midsommarflicka, tyvärr med inte så fin napp...

image99

Så mycket att välja mellan

Jag trodde att jag hade bestämt mig för hur min brudbukett skulle se ut men när jag googlade brudbukett dök det ju upp hur många fina som helst.

Titta bara---------->                                            
                                                                            
                                                                            
                                                                            
                                                                            

När jag fick se alla buketterna nu så är det egentligen bara två sorter som jag har valt ut. Då är det bara att bestämma sig för vilken. Näst sista bilden syns inte så bra men det är vita kallor det också.

Hjälp!

Jag skulle behöva er hjälp!!!! Jag sitter och lyssnar på musik nu och försöker hitta låtar till bröllopet som vi kan ha i kyrkan. Jag vill ha de där två speciella låtarna som inte är så vanliga men å så fina och som gör att man bara ryser i hela kroppen, som uttrycker kärlek, trygghet och vänskap för livet, allt som våra liv kommer bestå av när vi blir ett med varandra. Men det är så svårt att hitta just de låtarna. Sen skulle vi vilja ha en rockballad som bara är så pampig att gå ut till, gärna som man bara spelas på orgel eller bara på elgitarr.


Sitter ni inne med några bra förslag? Skriv de gärna till mig :)

två månader och 7 dagar kvar :)

Hemma själv

I helgen är jag hemma själv, Stefan är i Värnamo med pojkarna och spelar fotboll. Jag kan nog förresten inte kalla de för pojkar längre, de ska börja åttan till hösten... Jag tycker det är skittråkigt att vara hemma själv en hel helg, vad ska jag hitta på? Jag jobbar denna helgen så där går lite tid. Det allra tråkigaste är att äta, det är så jäkla tråkigt att äta själv. Ikväll blir det spagetti och köttfärssås, får köra lady och lufsen själv. Tror jag ska åka och köpa lite godis också, är sugen på smågodis sen går ju alltid ostbågar ner åxå :)

Idag var jag hemma och hälsade på Maria och Saga. Saga låg och sov så fint hos mig tills hon plötsligt börjar tokspy rakt ut som en fontän... Tur att inte Stefan var i närheten eller att han höll henne för då hade varit en dubbel olycka. Men efter hon hade kräkits lite var det dags med ny mat, hon äter jämt! Nu väger hon 3000g och hon har fått så fina runda kinder. Hon är bara så söt!

Nehe, jag börja bli lite hungrig, undra om jag ska åka till affären och köpa lite till ikväll och sen ta mig ett kallt glas vitt vin och bara vara. Vi fick låna en film av grannen så den kan jag ju se också för jag har för mig att det inte var ngt särskilt på tv ikväll.

Förresten så klarade jag alla mina tenor denna terminen. Kändes så jäkla skönt när jag fick se att jag klarade den sista med. Nu är det bara historiauppsatsen som ska betygsättas sen har jag inget efter mig till höstterminen utan då väntar praktik och examensarbete. Kan knappt fatta att jag är klar till vintern, känns som att jag har pluggat i evigheter och aldrig blivit klar men nu så!

Djursvik

I helgen var vi nere i Djursvik och bara mös. Efter tentan och Stefans fotbollsmatch rullade renaulten ner till Djursvik. Djursvik är den bästa platsen jag vet, det är så otroligt skönt där nere och när jag kommer ner till så bara njuter jag och gör så lite som möjligt. På lördagen så gjöt vi även fågelbad av rabarberblad, de brinner fortfarande och hoppas på att de blir fina. Kvällen avnjöt vi en mumsig skaldjurstallrik med mor och far och Stefans föräldrar. Himla gott och givetvis massa vin till. Söndagen var vi i Fulvik och badade för fulla muggar och det kändes inte som att solen tog men det hade den visst.... Så nu är man lite utvilad för att ta i tu med denna veckan. Jobb som vanligt i helgen, min helg att jobba. Imorgon är det HLR-utbilding på Ikea 8-18 och på onsdag ska jag med syster och Saga till Madesjöskolan och titta på skolavslutning.

Lite bilder från helgen












Jag hatar....

pengar. Finns det något mer som suger? Alltid tar de slut, hur jag än gör så bara försvinner dom! Jag vill ha ett jobb så iallafall kan få ut lite mer än jävla CSN-fjuttiga pengar!

Fru Bernhardsson

Jajamen, det ska jag bli den 25 augusti :) Första gången jag skriver det här, känns som att läcka en stor hemlighet. Men det har verkligen inte varit en hemlighet för de som är nära oss, de stackarna har fått stått ut med vårt tjat ett tag nu. Igår skickade vi ut inbjudningarna och det var det svåraste. Vilka ska man bjuda? Vart ska vi dra gränsen? Vi drog gränsen vid dom som står nära oss, dom som är med i vår vardag, dom som känner oss. Men hur man än gör så finns det alltid någon som blir besviken. Hur som helst så är jag så grymt nöjd med inbjudningskorten. Min kära vän Erica har hjälpt mig och kommit med massor av bra idéer, utan henne hade de sett helt annorlunda ut. Tack Erica!

Om mindre än tre månader blir jag Stefans fru och han blir min man, snacka om att ta det största vuxenpoänget som går. Men jag är så glad, jag vet att jag alltid kommer förbli hans och han kommer att alltid förbli min. Vi blir ett med varandra! JAG ÄLSKAR DIG MIN DARLING! You and me forever