Bettan ska säljas

Ja, då var det dags att byta bil igen och nej jag är inte gravid. För en gång skull var jag mer inne på att byta bil än Stefan. Vi har, eller rättare sagt Stefan har byggt ihop bilen själv så den är helt ny och kommer om 6 veckor. Stefan och jag byggde varsin bil och min bil var billigare än Stefans. Stefan har så mycket onödiga saker på bilen som man kunde vara utan, det jag fick med var mugghållare fram, gick inte att få bak sen är alla övriga grejer Stefans påhitt. Vi ska tydligen ha sportchassi på med nivåreglering... image150Och det ska tydligen vara bra att ha... Det jag ser framför mig är de bilarna som finns i USA som typ hiphoppare åker i som hoppar fram och de höjer och sänker hela tiden, men jag tror inte det är så, men det ska tydligen vara bra att ha när man kör släpvagn (vi har förövrigt ingen dragkrok på bilen, men det är ändå nödvändigt med nivåreglering).

Så är det någon som vill ha vår fina bil så kolla in annonsen: http://www.blocket.se/vi/12787174.htm?ca=18_s

image151


Kanske ska tillägga att det är en V70 classic vi har köpt, en blå å fin :)

En onsdagkväll

I onsdags var Emilia, Micke, Ebba och Rufus här. Micke och Stefan var i väg och fiskade och vi var kvar hemma med hundarna. Jisses vad de busade, det var fullt ös i trädgården. Ebba blev dock lite frustrerad när hon onte fick vara med Leija och Rufus och leka så hon ställde sig och skällde ut dem. Senare på kvällen blev det dags för lite Wii så jag tänkte lägga ut lite fina bilder på det :)



Måste tillägga också att Emilia utklassade Micke på bowling, hon har rekordet på att slå strike. Tror hon kom upp i fem-sex i rad.

Deutschland

I lördags var Stefan och jag i Tyskland och handlade inför bröllopet. Resan började vid fyra på morgonen och slutade vid tjugoett på kvällen lagom sega efter en dag i bilen. Men det gick supersmidigt. Tre gånger var vi inne på Calles och handlade :)


Stefan började köra och det var dimma första biten.


På rastplatsen innan Norje stod detta fina ekipage.

På den rastplatsen bytte vi så nu körde jag och Stefan försökte vila lite.

Det går fort när jag kör....

På öresundsbron, första gången jag körde på den.

Vi blev omkörda av en ferrari, Stefan var tvungen att ta ett kort.

Massor av vindkraftverk fanns det i Danmark, snart lyfter väl ön...

Framme i Rödby, väntar på nästa färja.

MIn darling och jag på färjan.

"Hallå Börje..... Hallå Kaj...."

Bilen, nästan full.

I väntan på färjan hem (nice dubbelhaka)

När jag kör får man vara med om roliga upplevelser. Denna tripp backade jag mot trafiken två gånger.... Ena gången när vi missade infarten till bensinmacken och andra gången på färjelägret när Stefan läser fel på kvittot i vilken rad vi ska stå.

Bakstuga

Idag har jag haft bakstuga i värmen. Slutade vid tre idag, skönt! Hat varit i småland idag och det var fullt med barn hela tiden. Men när jag kom hem så satte jag igång och bakade. Det blev piroger och pizzabullar. Darlingen och jag ska till Tyskland på lördag för att inhandla spriten till bröllopet och då måste man ju ha lite god fika med sig.

    image125

Pirogerna hade jag redan hunnit lägga i frysen men de såg lika goda ut!

Lägger in några bilder på hur det kan se ut när man spelar nintendo wii  :)




I fredags hade vi lite folk här. Pierre och Stina var hemma från Varberg och då måste man ju passa på att ordna lite fest. Jag har knappt inga kort från det alls MEN vi lyckades ändå få bland det bästa på kort. Pierre sätter sig på vår fotpall och brakar igenom....

image131

Målar trappen

image123
image124

Nu har vi äntligen tagit tag i trappen. Den ska bli vit med eklaminat på trappstegen, kommer blir superfint. Men nu ska vi iväg och köpa Nintendo Wii och boxas lite mot varandra :)

Ont i fötterna

12 timmar i ett par truckskor rekommenderas inte! Orkar inte stå på fötterna, liggande läge som gäller!

Regn...

Jaha, då regnar det idag igen. Jag ska snart iväg och jobba, har jobbat fem dagar i rad nu, helt otroligt att jag orkar vara trevlig så länge. Jag är inne i en sån period igen att jag inte kommer upp ur sängen. Idag blev klockan tio innan jag masade mig upp, men det var bara för att jag hörde att det regnade som jag låg kvar lite extra länge.

Jag tror det är dags för att införa godisförbud fram till bröllopet nu så man kommer i klänningen.... sen måste jag nog komma igång med morgonpromenaderna också. På tal om det så är det väl dags att klä på sig regnkläder och gå en sväng med leija innan jag åker.