Pizzabullar

Idag var det lite segt måste jag säga, jag var inte redigt sugen på att baka men gjorde det i alla fall. Det blev ett gäng pizza bullar.



Jag har också, äntligen, läst ut Skumtimmen som jag fick i julklapp utav Stefan. Anledningen till att det har tagit sån tid är att den har varit rätt seg att läsa vilket gjort att jag inte direkt längtat till den men igår och idag har jag plöjt igenom den och den var väl helt ok men seg. Ikväll ska darling och jag grilla, vi har eller rättare sagt jag har köpt hur mycket grillkött som helst men vi har inte grillat på typ hela sommaren...

Bakat

Imorgon är min sista dag på semestern, då har jag varit ledig i fyra veckor. Det har både känts kort och långt men jag tror nog faktiskt att det ska bli skönt att jobba lite igen. Hursomhelst så har jag börjat förbereda mig för jobbstarten genom att baka. Igår bakade jag blåbärsmuffins (Emilia å Viggo var ju på besök så jag var ju tvungen att ha lite fika) och idag har jag bakat lunchmackor och imorgon tänkte jag baka lite pizzabullar. Anledningen till att jag bakar är att när jag jobbar som kassaledare så har jag 11 timmars pass och då räcker det inte bara med lunch utan jag måste äta något mer innan jag kommer hem runt åtta på kvällarna.

Här är lunchmackorna, de innehåller ost, paprika och bacon.

Altanen är färdig

För bara en stund sedan blev altanen klar. Det som saknas nu är ett tak över ingången men det är också snart på plats. Altanen blev kanon, bättre än jag hade tänkt mig :)

Tadaaa



Projekt altan är igång

Idag kom pappa och vi satte igång med altanen.  Jag har ju i och för sig inte hjälp till så mycket men jag har varit med och bevakat så att allt har gått rätt till. Ikväll tänkte vi måla lite  men givetvis började det att regna.... Får se om man kanske hinner ut en sväng i alla fall.

Så här ser projektet ut än så länge.


Första vinsten

WOHOO!!!! Vi har vunnit på postkodmiljonären för första gången. 150kr rikare blev vi, nästa gång hoppas jag på en liten större vinst :)

Back from Skagen

Då var vi tillbaka i Sverige igen efter en vecka i Danmark. Vädermässigt så var veckan sådär, en dag på stranden är inte mycket att hänga i granen men jissess vad vi har turistat. Vi behöver inte åka tillbaka till Skagen mer på några år för vi har sett allt. Det är inte billigt i Danmark, en läsk ute på restaurang kostade lika mycket som en öl och isvatten tog de 15-20 spänn för men vi lyckades ändå få lite pengar över. I lördags lämnade vi stugan innan kl.10 för att bege oss ner till Ålborg. Vi hade planerat en heldag på zoo och tivolit men så blev det icke. Det regnade konstant hela dagen... Så det fick bli shoppingcenter i stället. Färjan tillbaka var 30 minuter försenad så kl.23.00 var vi i hamn i Göteborg och då hade vi tack å lov fixat så vi fick bo hos Pierre å Stina i Varberg. Det var supernice!

Här kommer lite bilder från vår tripp.





SEMESTER!!!!

Det var ett tag sen jag skrev här men jag har jobbat som en galning senaste dagarna å så har det ju varit helt olidligt varmt så man inte orkat göra nånting. Anyway, idag är det min första semesterdag :)  Visst det regnar men det gör ingenting för då slipper jag ha dåligt samvete över att jag inte är ute i solen utan kan ligga i soffan och bara ha det gott.

Mycket är på gång i familjen, det absolut sämsta var att Stefan blev av med jobbet i torsdags, kom som en total chock men det vände sig ganska snabbt och nu har han ett jobb igen. Tänkte maken kunde få avslöja det själv lite mer på sin blogg.  Vi har ju rivit på framsidan och i lördags kom mamma å pappa med virket och pappa börjar förmodligen bygga när vi är i väg på lite semester. Annars så funkar det bra att vänta till vi kommer hem så vi kan hjälpa till lite :) Det är lite mer som händer men jag kan ju inte avslöja allt på en gång, lite spänning måste det ju vara tills nästa gång vi hörs ;)

Nu ska jag käka lite frukost å sen blir det på med regnkläder och ut med Leija.