Herr och fru Jansson

Igår var det bröllop igen. Andreas och Maria vigdes i Abbontorp på Öland ute på en äng. Det var helt underbart vackert. Bredvid gick kossorna och betade. Det var så fint och Maria var så vacker! Hennes klänning var så fin. Ja, Andreas var fin han också men jag tror ändå att Maria var snäppet finare, sorry Andreas. Här kommer några kort på brudparet.









Dottern Moa togs omhand av kusinen :)



Tack Andreas och Maria för att vi fick vara med på er stora dag!

Winnerbäck

Jag visar bara en bild, jag tror inte jag behöver säga hur bra det var!


Ajsing bajsing kissekatt....

Igår lovade jag att jag skulle lägga upp Bamses visa eftersom mina kära vänner inte hört denna visa. Jag tycker den är sjukt kul! Återkommer med bilder från gårdagen. Kära vänner, håll till godo!


Första dagen

Idag har varit första dagen som kassaledare och jag är helt slut. Det har ringt non-stop i min telefon så idag har jag verkligen lärt mig att svara i telefonen! Men jag tycker ändå att dagen har gått bra, jag har haft koll på saker å ting och lärt mig massor. Jag jobbade till stängning med min chef och vi tog även sällskap hem på cykel och jag säger bara fy fan! Jag har aldrig cyklat så fort hem någonsin i motvind! Jag var/är så trött så det är helt sjukt, jag sitter här som en hösäck i soffan och mår illa för att jag är så trött. Note to myself, cykla aldrig mer med Ingela! Men hon däremot är sjukt duktig på att cykla, hon cyklar Läckeby-Ikea på 36 minuter.... och hon cyklade 500 mil förra året, vad kom jag upp i??? 5??....


Nu ska vi hämta bil och svulla mc donalds :)

Sex in the city

Två-tre veckor efter premiären har jag alltså masat iväg mig på bio, första gången i år också... Herre gud, har jag något liv överhuvudtaget utanför jobbet? Ikväll var vi alltså på bio syster yster och jag, vi har gråtit, skrattat, gråtit, skrattat å gråtit lite till i 2½ timma. Filmen var ju helt sjukt bra. Lövgren i lumpen sa att det var porrfilm för tjejer och visst var det lite heta scener och lite naket men det är ju så Sex in the city är och särskilt då Samantha. Jag vet att det bara är på film men jag är ändå så avundssjuk på dem, de har så kul, kan berätta allt för varandra utan att veta att det kommer ut och dricker drinkar i mängder och massa snuskprat. Visserligen har jag en vän som hela tiden uppdaterar mig om det senaste, hon håller nu på och läser Jenna Jamesons biografi och ger diverse tips. Tack Magda, du är en pärla och min Samantha!

Summa sumarum, jag ska helt klart köpa filmen när den kommer. Jag tror till och med att Stefan kommer tycka att den är rolig! Nu ska jag koncentrera mig på Morden i Midsommer.

Jag höll ju på att glömma, Carries garderob!!!!!!! I vårt nästa hus har jag bestämt att Stefan ska bygga mig en sådan å ni alla som känner Stefan och att han har tummen mitt i handen vet ju att det aldrig kommer att hända... But a girl can dream, can´t she????

chao!

Jobb jobb å jobb

Jisses vad mycket folk det är på ikea nu om dagarna och det känns som de river stället.... Inga saker är där de ska vara, det tar typ flera timmar å basa, tänk om man kunde sätta tillbaka sakerna på sina rätta platser.... Igår var jag på intervju för en fast tjänst på ikea, var hur många kluriga frågor som helst, lärde mig mycket bara på intervjun. I slutet av nästa vecka ska de komma besked så det ska bli spännande.

Ikväll firar vi två dagars ledighet med kladdkaka, vaniljsås och nyplockade hallon :)

Herr å fru Lindholm

I lördags gifte sig min bror och Mia i domkyrkan. Stefan och jag hade givetvis glömt kameran i bilen, puckon.... så det blev inga kort där men jag har desto mer kort från festen. Festen var kanon och bandet också, vi tokdansade i tre timmar. Så här såg det på festen




Ibland ser min man jäkligt bra ut ( han till vänster i glasögon om nån inte vet vem det är...)



Far å son


Farfar höll fint tal om kärlek, både till farmor och sina barn och barnbarn och rent allmänt. Det framkallade en och annan tår.


Efter tårtan kom fula Bettan på besök







De här bilderna får räcka för idag, jag har x antal till då Mogge fick tag i kameran och tog kort till batteriet tog slut men jag måste rensa lite bland dom....

Sommar och sol

Idag har jag varit ledig och det har varit en härlig dag. Vi har målat och varit och fikat hos Roger, Mia och Filippa. FIlippa har fått sin present av Maria och mig idag, en pool och en bikini som hon blev jätteglad för. Här är lite bilder från fikat.








ja, ni vet... huvudet....