Förlängt livet

Ikväll har Stefan och jag förlängt livet med flera år. Vi var och såg Big Comedy show i Kalmarsalen. Det var hur bra som helst, det var 1 timma och 45 minuter smile på läpparna och många  många många skratt. David Batra, Johan Glans, Henrik Schyffert, Babben Larsson, Lennie Norman, Andre Wikström, Hans Karlsson, Adde Malmberg och sen var det en kvinna till som jag inte kommer ihåg. Andre Wikström är finlandssvenk och han förstod vad uttrycket "rocka fett" kom ifrån när han såg Göran Persson, hihihi, de var verkligen inte snäll mot honom eller Mona Sahlin. Men det är rätt åt dem!

dags för criminal minds!

Älskar dig

image77


Trots att du retar gallfeber på mig ibland!

Fel dag att vara irriterad på

Idag firar Stefan och jag fem år tillsammans och meningen är väl att de ska vara en mysig å härlig dag och visst den började så men sen började jag städa och oftast är det då jag blir så irriterad på Stefan att jag börjar gråta. Det är då jag märker att det är alltid, känns det som, jag som städar, alltid jag som dammsuger, alltid jag som plockar i ordning, alltid jag som städar toaletterna. Det senaste från Stefan verkar nu vara att man ställer ölburkarna på diskbänken och hoppas på att de själva flyger ner i påsen på altanen. Men de två som står på bänken verkar inte ha fattat det för de har stått kvar nu hela veckan... Visst jag vet att jag inte är så duktig på att plocka i ordning efter mig men det är ju knappast Stefan som plockar efter mig utan det slutar med att det är jag som plockar undan efter både honom och mig. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hjälpa till. Men jag var ju hans piga sa han... (eller han sa faktiskt kviga...) Jag har tagit upp det här hundra gånger med Stefan men han vägrar lyssna och givetvis när jag tar upp detta med honom så ligger det saker efter mig som jag inte har tagit bort och gissa vem som är snabbt på att anmärka det... han skulle inte sitta i kundtjänsten på Eon utan han skulle bli försvarsadvokat, han hade fått alla hans klienter friade!

Men nu får jag väl släppa det här, ingen mening att ta upp det med Stefan för han lyssnar ju ändå inte. Nu ska jag duscha och sen ska jag bara njuta av resten av dagen i solen med min historiauppsats :) Sen ska vi på Big Comedy ikväll, ska bli kul.

Over and out

Ingen tenta för mig...

Jag skiter i tentan imorgon och det roliga är att jag har ingen som helst ångest över det. Jag gör den den 9/6 istället.

Denna lönen blev bra :) och det bästa är att vi har inga utav lånen denna månaden så det blev mer pengar över på kontot än väntat! YIHAAA!!!!!!

image76

Smart....

Jag har glömt att anmäla mig till tenta på tordag och när jag ringde i panik i morse så var det försent. Mitt hopp är att ngn som anmält sig inte kommer på tordag, då kan jag få skriva. Men nu vet jag inte om jag vill skriva eller inte, är det ett tecken månne att jag inte ska skriva utan ta omtenta tillfället? Det är inte min jobbhelg då så jag är ju helt ledig och har 10 dgr på mig att plugga till omtentan efter islamtentan, så kanske är detta ett tecken att jag ska sitta med historie-uppsatsen i stället eftersom min fjärrlånade bok ska vara tillbaka på onsdag.

Får se hur jag gör, bestämmer mig onsdagkväll.

Fest

Som sagt, igår kväll var vi på fest i Växjö. Eon hade fest flr dem som hade hjälpt till under stormen Per och nu fick sambon följa med också, självklart missar man inte en sån fest.

Jag jobbade till 14.00, sen hem och duscha och fixa iordning sig för att kl.15.00 sitta på bussen till Växjö. När vi kom dit fick vi skumpa och sen var det ett uppträdande med fyra killar som slog på trummor som satt i soptunnor. De var klädda i vita helkroppsdräkter, glasögon och bygghjälmar, väldigt snygga... Sen efter ett tag springer de ner bland publiken och drar upp en stackars tjej på scenen, klär på henne samma kläder som den och får henne till att spela trummor. Denna stackars tjej var MOI! Helt sjukt, jag har bilder på det som ni kan titta på. Det var apsvårt att slå i takt på trummorna men jag gjorde mitt bästa och slog på.... Sannslöst, men det var kul. Efter mitt lilla uppträdande så var det dags att sätta sig till bords och vi satt framme vid scenen. Till förrätt var det tre olika sortes lax, två var goda den tredje kändes som att den var helrå... Tro det eller ej men Stefan som inte äter fisk åt lika mycket som mig, duktig ponke! Så kom kvällen konferencier ut på scenen och det var Lasse Kronér. Sen kom Stefan, långhåriga killen från Så ska det låta ut och spelade lite piano (har idolkort med honom, kolla korten!) Efter det så kom huvudrätten, grillad oxfile med ljummen rotfruktssallad, morötter, citron och chilicreme, det var så sjukt gott så det var inte sant. Oxfilen var perfekt, så mör och god. Cremen var helt ljuvlig, allt var som sagt helt sjukt gott! Till detta serverades rödvin eller alkoholfritt för oss osm körde.... till förrätten var det vitt vin. Under middagen uppträder Helene Sjöholm, hon är ju så duktig på att sjunga och sjöng bara hennes bästa låtar! Till efterrätt var det chokladdroppe men mousse och hallonsås, så jäkla gott!!!!! Maten denna kväll var heltotrolig, så supergod! Efter efterrätten så kommer bästa överraskningen, The Ark uppträder! Det bästa var att man kunde stå fram vid scenen utan att trängas med 25 miljaders småglin, dock ett par överklasskärringar som stod där och såg allmänt coola ut.... Självklart var ju uppträdandet också kanon, har hur mycket kort som helst på Ola och de andra. Sen var det mingel, Stefan (från Så ska det låta) spelade i pianobaren och Flamingokvintetten körde mogendans på andra scenen. Jag har sagt det innan men jag säger det igen, kvällen var kanon. Detta är helt klart den bästa festen jag har varit på! Sen när vi kom till bussen så var det påsar på våra platser med nattamat i, renskavsmacka, morötter, chokladbit och jucie. Så jäkla gott!

Så tack Eon för en kanonkväll, jag kan tänka mig att låna ut Stefan föer gånger om det blir stormer :)


Fest!!!!

Ikväll har vi varit på Eon-fest i Växjö och det var hur bra som helst. Ska skriv mer om det imorgon, nu måste jag i säng för jag ska jobba imorgon men jag tänkte bara jag skulle lägga upp en bild på en utav artisterna/gruppen som uppträdde.


image61

God natt!

Lycka i tre minuter

Idag har jag kört en Corvette, hela vägen från parkeringen och in i garaget. När jag klev in och satte mig så satt man nästan nere på marken och så startade jag... Hehehe... Nice! Automatare var det också så man slapp tänka bara gasa. Jag var ju tvungen att gasa lite extra när Stefan stod bredvid i en liten mesig pippigul Seat. Tänk vad lite det behövs för att göra en glad :) Jag skulle tillägga att Stefan körde in en RS4, visst blir ni impade nu? Jag kan tillägga för er som inte är bilidioter (som stefan är) att det är en audi. Fast erkänn att min bil impade mest.

image60

Nu ska jag sy nya köksgardiner.

Två morgnar i rad...

...har jag kommit upp efter åtta. Jag har gått upp tio över åtta för att vara exakt, vad mycket mer man hinner. Detta måste bli en vana, helst skulle jag ju upp vid halv åtta men men det är på god väg!


Leija-plutt

Så här kul tycker min hund det är att duscha....

image58

Mötley Crüe

I natt hade jag världen konstigaste dröm. Jag var och kollade på mötley crüe... Den är helt sanslös denna dröm men den är rätt kul, skrattade gott när jag berättade den för Stefan i morse.

Jag, Emilia och Johanna var och kollade på Mötley Crüe. Stefan och Fidde var också med, men de satt bakom oss.(Vi hade alltså mycke bättre platser än dom och de satt inte tillsammans utan på olika rader...) Vi satt där man skötte ljuset och det vara bara fyra platser, lite trångt var det, kom inte ihåg vem som hade den fjärde. Men hur som helst så kunde man flytta omkring den här grejen vi satt så, ungefär som en filmkamera går när det är livesändning, så helt plötsligt så var vi framme vid scenen. Och sen tror jag vi var back-stage för Mötley Crües sångare kom fram och pratade med oss och jag hade fått näsblod och då sa jag till sångaren ( jag pratade verkligen engelska med honom) hur coolt det hade varit om Mötley Crüe går upp och spelade Genie in a Bottle, han var sådär på idéen men jag fortsatte och övertala honom. Sen skulle de gå upp och spela och Tommy Lee kommer och ser ut som nån i från KISS.... Fidde tyckte inte konserten var så bra så han går därifrån och går hem till Abbe (tror inte de känner varandra...) Så Stefan och jag står och tittar på konserten tillsammans... Sen började jag drömma något annat...

Mina drömmar är helt sjuka, synd att jag har slängt min drömtydningsbok. För övrigt så tycker jag inte om Mötley Crüe och jag skulle aldrig kasta ut pengar för att gå och titta på dom. Däremot ska min kära sambo göra det så det måste vara på så sätt de har hoppat in i min drömvärld.

Over and out

Morgontrött

Jag är så sjukt morgontrött på vardagarna så det är inte sant. Idag kom jag upp efter nio när mitt mål var halv åtta... Jag förstår inte varför jag inte kommer upp, min säng är ju helt sjukt skön så det kan ju vara en anledning men jag skulle ju hinna med så mycket mer om jag bara kom upp på morgnarna. Kanske skulle jag då slippa ha denna ångesten över att jag inte hinner med ngt och att veckodagarna bara springer förbi.

Idag är det skola igen, nya testamentet, yiiihaa!!! Fick reda på min tenta igår, VG igen, jag är fasen grym på religion. Fast det coola var Erik, han var helt säker på att han skulle få göra om hela tentan, han hade bara skrivit en halv sida på varje fråga men han fick VG, helt sjukt. Hans reaktion var så rolig att se.

Nehe, nu får jag väl gå på en långprommis med leija, hon ska vara själv hemma i fyra timmar idag så hon behöver ut lite. Där är en som är tröttare än mig! Hon har inte stigit upp ur sängen än och klockan är 10.15.

over and out

Betala i alla fall...

Hmm, det blev visst att betala en avgift i alla fall... På hela 4500kr, jag blev lite deppad för jag tänkte att det var ju ingen sänkning för oss men det blev det visst det, med hela 1500kr :)

Idag var det sista gången på afrikanska dansen, synd, det som har varit så sjukt roligt. Men att det skulle vara så svårt att vicka på rumpan hade jag ingen aning om, magdans är alltså inget för mig.

Imorgon är det onsdag igen å så var det helg, lite tidigare denna veckan men ändå. Tiden går för fort jag hinner inte med, det finns så många måsten på min lista och jag tycker att de bara blir fler och fler hela tiden.

Nu är det Gilmore Girls, såg det inte förra veckan, vad gjorde jag då??? jo, just det, möte på jobbet. Så nu ska jag gosa ned mig i soffan och kolla på det ultimata mor och dotter föhållandet :)

Slopad fastighetsskatt, yihaaa!!!!!

Läste precis att regeringen beslutat att de ska slopa fastighetsskatten, så jäkla gött!!!!! Äntligen kan folk få börja göra vid sin hus utan att det ska kosta dem en förmögenhet i fastighetsskatt. Så skönt att slippa lägga ut 4500kr bara för att man har hus, vi får betala nog ändå! Bästa regeringen gjort hittills!