Jag har börjat måla :)

dsc00931 (MMS)

Jag har börjat måla :)


Premiärtur i löparspåret. Jissess vad tröt...

dsc00930 (MMS)

Premiärtur i löparspåret. Jissess vad trött jag är! Men vilka sköna skor jag har köpt, känns som om jag har studsat fram!


BVC besök

Idag har vi varit på BVC. Det var dags för de där hemska sprutorna idag igen... Men det gick bra faktiskt, han var ju inte särskilt glad när han fick dem men lugnade ner sig fort så det var skönt. Får vi se om han får feber eller inte. Tage vägde idag 6380g och var 65 lång, han växer på och skuttar upp ett steg mot en ny kurva, heja heja! Nästa gång var det läkarbesök igen och då hoppas vi på ett nytt "mår bra" utlåtande eller kanske en "utan anmärkning" ;)

Undra vilket brott tage är misstänkt för?

dsc00929 (MMS)

Undra vilket brott tage är misstänkt för?


Summering

Här kommer en liten summering av vad som har hänt hos Bernhardssons sista tiden.

Det har varit lite kusinhäng, häromdagen var Isak så hungrig att han suttade på Tages fingrar... De tycker det är väldigt kul att prata med varandra och skrattar gott :)
Den där tummen är så god å sutta på till mammas förtret...
Tage har döpts. Han var jätteduktig i kyrkan, inte ett pip. Han tackar och bockar för alla fina presenter han fick!
Nehe, nu ville inte blogg.se ladda upp fler kort, får försöka nån annan gång. Kanske skulle fixa något att äta...

Härligt att man kan få skjuts när det är f...

dsc00925 (MMS)

Härligt att man kan få skjuts när det är för varmt att gå...


Kusinerna hänger på altanen i skuggan meda...

dsc00924 (MMS)

Kusinerna hänger på altanen i skuggan medan mammorna fikar :)


Premiärtur i nya kepan :)

dsc00923 (MMS)

Premiärtur i nya kepan :)


Jag vet inte vad jag har gjort men tage är...

dsc00921 (MMS)

Jag vet inte vad jag har gjort men tage är tydligen arg på mig...


Vi är kattvakter åt fyra små bebisar. De ä...

dsc00920 (MMS)

Vi är kattvakter åt fyra små bebisar. De är så söta!


Tages sovställning....

dsc00917 (MMS)

Tages sovställning....


Söndagsmys :) Tage sover i min famn medan ...

dsc00912 (MMS)

Söndagsmys :) Tage sover i min famn medan vi tittar på Avatar. Verkar vara en spännande film...


Frisörbesök

Idag har jag haft lite egentid och den spenderade jag i en frisörstol på Movement. Jag fick ett presentkort från jobbet som jag skulle utnyttja medan jag gick hemma och väntade på Tage men det vet vi ju alla hur den historien slutade. Eftersom man inte blir rik direkt av att vara mammaledig så kom presentkortet väl till pass nu när jag ville bli fin till dopet. Hardy tog hand om Bananis och bil (hittade inte en enda parkering så jag fick i all hast lämna över både bil och barn till honom och snabbt gå igenom hur Tage kommer loss från bilstolen och hur han får upp vagnen :)  Denna gången har jag kommit ihåg att ta före och efter bilder. Jag är nog tre kilo lättare, hon har klippt å klippt å klippt å klippt.... så är det när man har tjockt hår...

Före (behövs kanske inte påpekas...)







Å efter :)





Tagebanan

Tage har börjat äta gröt och det tycker han är smaskens. Det hela började väldigt bra, han sov från ca 19 till ca 05 varje natt. Det var helt gudomligt att få många timmars sammanhållande sömn. Sen fick jag för mig att efter ammande hit å dit under förmiddagen börja med gröt på morgonen, pure till lunch och gröt till kvällen. Det var då det hela började gå fel, han sover inte alls lika bra på nätterna, jag är uppe flera gånger å trycker i nappen, han fick magknip av puren å rutinerna som vi hade innan var som bortspolade. Så då kan man fråga sig själv, varför ändrar man på något som fungerar så bra??? Nu har jag ändrat tillbaka till gröt till lunch och på kvällen och denna natten har jag nog sprungit varannan timme å tryckt i den där jäkla nappen, det började redan under kvällen då han vaknade flera gånger. PUST, STÅNK, STÖN!!! Han har också blivit kinkig med att lägga sig, nu till exempel har han äntligen somnat efter 1½ timme, han är ju så trött men vägrar somna. Men men, som svaret man skulle fått på BVC så är ju allt normalt. Men jag hoppas vi kan komma tillbaka till som det var för en vecka sedan så jag kan få lite sömn jag med. Så med det sagt så kanske jag ska passa på att vila lite i soffan medan Bananis sover.

Datorn

I måndags skulle Stefan fixa om den stationära datorn, den har varit lite konstig då den ibland inte alls vill starta. Igår när han skulle fortsätta med den så visade det sig att han inte "blåste" hårddisken på datorn utan den externa hårddisken som satt i. I den externa hårddisken har vi lagt ALLT vi vill spara om nu datorn skulle krascha så har vi ju det vi vill ha kvar på den externa. Massa kort är borta (tack å lov så har vi med hjälp av Sara fixat bröllopskorten och vi hade kvar kort på Tage när han var nyfödd), min uppsats, alla mina mobilkort ja, massa saker är borta pga av att datorn av någon anledning valde att rensa hela den externa hårddisken. Man blir så trött på datorer men åter igen har vi lärt oss en läxa, SPARA ALLA KORT PÅ EN CD-SKIVA!!!! ( Vilket vi har pratat om hur länge som helst men aldrig blivit av...)