Kolla maria, kräken har börjat blomma...

dsc00903 (MMS)

Kolla maria, kräken har börjat blomma...


Dessa fina rosor fick jag av darling igår....

dsc00902 (MMS)

Dessa fina rosor fick jag av darling igår. Rosor med långa skaft är så fint. Likadana hade vi på vårt bröllop.


8 år

Idag är det 8 år sedan darling och jag blev tilllsammans. Vi hade dejtat en månad innan och tog sedan steget till att kila stadigt och det har alltså gått 8 år nu. Mycket har vi hunnit med på den tiden bland annat har vi, eller rättare sagt Stefan, bytt bil X antal gånger, vi har förlovat oss, köpt hus, gift oss och nu har vi vår älskade Tage! Skulle inte vilja ha något ogjort, eller ja, kanske några bilköp men men.... Jag älskar dig min darling, trots alla bilbyten ;)

Försäkringskassan... igen...

Av någon anledning har försäkringskassan bara betalat ut dagar mellan 31/3-20/4 och månaden innan 21/2-20/3, jag har alltså ett glapp mellan 21/3-30/3 där de inte vill ge mig pengar för... och jag har ingen aning varför. Jag har sökt pengar fram till 20/7 så jag förstår inte vad problemet är. Ska bli spännande å höra vad de säger imorgon när jag ringer och frågar. Det är ju lustigt att man måste kontrollera hela tiden så de gör rätt, kan inte jag kräva ersättning utav de snart, för att de gör fel med mig hela tiden...

Mediakåta människor

Jag blir så trött på människor som så fort något har hänt går till pressen innan man tar kontakt med stället man har köpt saken på. Borde det inte vara tvärtom att man först kontaktar IKEA och sen pressen om man nu har så stort behov av att synas. Hur ska han kunna få hjälp om han inte kontaktar IKEA och vad vill han att Expressen ska göra att hans lampa exploderade?
http://gt.expressen.se/nyheter/1.1962524/ikea-lampan-exploderade-vid-gorans-nyfodde-son

Mmm, banangröt :)

dsc00900 (MMS)

Mmm, banangröt :)


Dubbelhakan Bernhardsson hälsar att han vä...

dsc00898 (MMS)

Dubbelhakan Bernhardsson hälsar att han väger 5668g och är 62 lång.


Laddar inför onsdagens första smakportion :)

dsc00895 (MMS)

Laddar inför onsdagens första smakportion :)


Blöjbyte i Djursvik.

dsc00894 (MMS)

Blöjbyte i Djursvik.


På väg till mormor och morfar. Idag ska vi...

dsc00893 (MMS)

På väg till mormor och morfar. Idag ska vi gå på tipspromenad och äta korv.


Kusinerna tittar på Hitta Nemo :)

dsc00892 (MMS)

Kusinerna tittar på Hitta Nemo :)


Ute på en härlig vårpromenad. Det bästa so...

dsc00890 (MMS)

Ute på en härlig vårpromenad. Det bästa som finns är att sova i vagnen ute :)


En helt vanlig måndag

Å jag prövar på att sitta i stolen



å så ligger jag lite på magen också


Klantarsel

Det får jag väl kalla mig själv... Igår skulle jag hälla av pastavattnet och lyckas väl hälla för nära diskhokanten så det skvätter ut på min mage. AJ! Jag sprang upp till duschen och stod där ett tag och sköljde å sköljde å sköljde, det gjorde så ont! Trodde jag skulle få blåsor men än har det inte kommit några så jag slipper nog det helt. Kan säga att det sved ganska bra under kvällen och jag funderade på om jag överhuvudtaget skulle få någon sömn i natt men efter ett lager med Xylocain-salva så har jag sovit hur gött som helst! Ja, förutom när Tage ska ha mat. Å idag känner jag ingenting men jag har ett fult rött märke på magen som jag hoppas försvinner med tiden!

Det har hänt igen!

Jajamen, jag kan ännu en gång stoltsera mig med att jag är en postkodmiljonärvinnare! Även denna gång var den fantastiska summan 150kr. Så nu tänkte jag åka in till stan en sväng och shoppa upp min vinst!

God mat

Förra veckan gjorde jag en god sallad till middag som jag tänkte dela med mig med. Det är för fyra personer men det räckte till mig och Stefan och en matlåda.
Egentligen ska det vara bulgur till men jag tog couscous. Då ska vi se...
Knaperstek ett paket bacon, lägg sedan på ett papper för att rinna av. Stek två kycklingfileér, salta och peppra (jag hade även på en thaikrydda å så öste jag kycklingfiléerna med margarinet under tiden) Koka bulgur (eller couscous) för fyra personer. Gröpa ur två avokados och tärna dem. Blanda bulgurn, avokadon och 100g babyspenat. Skiva kycklingfiléen och strö över baconet. Till detta kan man ha en vinegrett eller smaksatt creme fraiche. (Jag hade balsamico) Detta är grunden, sedan kan man lägga till andra smarriga detaljer som fetaost, halloumi, körsbärstomater osv. Mums!

Nytapetserat

Förra veckan var Målab här och gjorde om ovanvåningen. Bye bye strukturptapet och hello vanlig tapet! Och jag kan ju bara säga att resultatet blev FANTASTISKT. Värt varenda krona!!!

Före
Under
Efter
(Och ja, Stefan stryker! Helt på eget initiativ!)

Kräksjuka

Igår åkte vi på kräksjukan. Jag spydde å Stefan fick det på andra hållet. Idag mår vi bättre och det finns hopp om livet igen. Tur i oturen att Stefan också var dålig för jag fick feber och orkade knappt hålla i Tage, värkte i hela kroppen inte alls kul men efter ett par panodil på kvällen så gick även febern över och natten har varit helt ok. Vi har städat toaletterna idag, tvättat, kokat och "spritat" allt vi har tagit i så vi inte ska bli sjuka igen. Tage klarade sig utan några problem, kanske ett par bajsblöjor extra men annars så var han på bra humör. Jag vågar inte redigt börja äta normalt utan småäter lite hela tiden och dricker. Finns det något vidrigare än kräksjukan??

Mammamys