Mätt som en plätt

Jisses vad mätt jag blev! Stuvade makaroner och falukorv är så jäkla gött!!! Var även sugen på att ta en sallad på krysset eller Saloniki men vi behöver ju matlådor till imorgon så det fick bli lagad mat hemma.

Idag har jag varit på min väldigt efterlängtade MHS-utbildning på jobbet, så nu kan jag ändra plockplats, ändra yta, kolla säljinformation, hitta varorna som är upphissade m.m. Så nu jäkla ska jag briljera på jobbet, måste dock få ett inlogg först...

Igår var syster yster och jag ute och sprang, ursäkterna hade tagit slut.... Men det var faktiskt skönt och jag lyckades nästan med stretchningen (hur det nu stavas) känner jag idag. Jag sprang 2,5km på 16 minuter, inte så dumt med tanke på att jag inte rört mig särkskilt mycket de senaste åren..... På torsdag ska vi nog springa igen.

Grannarna håller på att riva sin del av huset känns det som, det bankas å grejas därinne, så nu är jag nyfiken å se vad som händer där inne.

Ja, det var väl lite uppdatering från mig. Annars så är allt som vanligt här på gatan där jag booooor....

LLLLLLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖNNNNNNNNN

Imorgon är det äntligen lön och som jag har längtat efter denna lönen! På denna lönen är nämligen löneförhöjningen med också och det blev en BRA lön!!!! JJJIIIHHHHAAAA!!!!!

Imorgon ska jag göra slingor :) har dock inte bestämt vilka färger.

Ja, just det ja, det är färdigjobbat för denna veckan också :) Idag är en bra dag!

Hallon och blåbär

Vilken härlig dag det har varit! Jag har varit ute i stort sett hela dagen och jag har varit väldigt produktiv. Jag har grävt en ny rabatt och sen planterat hallon och blåbär, klippt gräset och tvättat så nu är jag helt slut. Tänkte visa hur fint min nya rabatt blev...'


Tadaaaa

image327

image328

image329

Jag orkar inte vrida bilderna... ni får helt enkelt vrida på huvudet.... hahaha.....

Uppe med tuppen

Det var länge sen jag var uppe så här tidigt när jag var ledig. Men idag ska jag vara barnvakt en stund medans maria är hos tandläkaren. Nästa gång tycker jag hon ska ringa å byta tid, hon får väl tänka lite på sin morgontrötta syster.... ;)

Happy birthday to yá!!!

Idag fyller Emilia 25 år!!! Grattis vännen, hoppas att du får underbar dag trots att det råkar vara lite dåligt väder!

image326

Så här het är du!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄNNEN ÖNSKAR THE BERNHARDS

Mitt hår...

lossnar... Såg att jag hade en tova i håret som jag skulle få ut, när jag börjar sära på håret får jag det i handen.... Jag slog i huvudet igår på jobbet och hoppas att det har ngt med det att göra annars blir jag lite orolig, får hålla koll på mitt hår nu!

Hål i väggen

I söndags var min kära far och mor här. Pappa hjälpte oss med att få vårt hål i väggen som jag har tjatat om nästan sen vi flyttade hit. Stora frågan var om hålet var tillräckligt stort, jag ville ju ha ett STORT hål i väggen men fick nöja mig med lite mindre hål än jag tänkt mig MEN jag får väl säga att det perfekt med detta hålet. Tänk att pappa alltid ska ha rätt....

Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu.

image323
image324
image325

Spa

I lördags var Magda, Maria och jag på spa på Skansen i Färjestaden. Det var hur gött som helst. Det bästa var att vi fick ett eget rum att klä om i då det var mycket folk i spat så omklädningsrummet räckte inte till. Oj, kanske ni tänker då vilket stort spa å va mycket folk men nope. Omklädningsrummet var väldigt litet så det krävdes inte många damer för att det skulle bli fullt. Och sjävla spat var inte heller så stort, en liten pool och en bubbelpool var det som rymdes och lite stolar runt omkring. Men för ett par timmar så räckte det. Allihopa hade ryggmassage men det var bara Maria som fick välja vilken olja hon skulle bli masserad i... Dagen på spat avslutades med ett glas skumpa från Martin och sen ett glas vin till maten som för övrigt var hur god som helst. Jag åt två portioner :) Klockan 18 träffades vi igen och grillade å grillade å grillade å grillade, kändes som att vi grillade i evigheter innan det blev klart. Hela dagen avslutades med Mario Cart race, där Magda var absolut roligast att titta på och lyssna på :)

Favvo serie nr 2

Ja, jag måste säga att min andra favvoserie just nu är barnmorskorna. Helt otroligt, jag sitter fängslad hela programmet med både tårar och skräck. Hur fantastiskt är det inte å se när bebisen kommer och allt går bra?? Vilken förlossning Linnea hade i dagens program, så skulle jag med vilja ha det. Inga bedövningar utan bara ha lustgas, för henne verkade det ju som ingen match, hon var ju hur duktig som helst. Jag försökte få Stefan att komma å titta också men han tyckte att hockeyn var mycket bättre... Men shit asså med den andra bebisen, som fastnade med axlarna... Herre gud, stackars mamma, måste ju kännas helskumt och ha en bebis som bara kommer ut halvvägs och sen sitter den fast i en. Fy, nåt sånt vill man inte vara med om!!!! Men va skönt att de fick igång hjärtat sen och att det slutade lyckligt.

Jag är helt övertygad om att min kära vän har valt rätt yrke! Jag kan se Magda springa omkring och förlösa barn till höger och vänster och verkligen vara där för mammorna och göra det så bra som möjligt, för Magda är så som person vill att alla ska ha det bra. Jag får helt enkelt vänta till Magda blir klar med sin utbildning innan jag skaffar barn för henne som barnsmorska skulle jag vilja ha, då kan det bara bli bra :) 

Min man - hamstern

Jag städar i datarummet bland våra miljaders papper, helt sjukt vad man samlar på sig och om jag tycker att jag samlar på mig så är Stefan sju gånger värre! Jag har hittat massa viktiga papper som man tydligen måste spara... Vad sägs om Telias produktkatalog 2003 med diverse modemer, papper på en bil som vi bara ägde i en vecka om sen lämnade tillbaka 2003, diverse pensionsbrev med bara information från 2005... Helt otroligt vad karl samlar på sig, sen ska han samla på VARENDA kartong. Köper han nya grejer opch de kommer i en kartong så måste den sparas, den kan ju vara bra att ha en dag OM man skulle sälja saken,... Vilket ALDRIG händer.

Jag ska städa vidare å få lite ordning här!

Adios



17.15

Idag vid den tidpunkten gick jag på "jag är sjuk du måste hämta allt jag vill ha - jouren" vilket är lika med att Stefan är sjuk. Han har feber och är trött i kroppen men än så länge har han faktiskt varit nästan som vanligt. Han ville inte följa med och handla men han hade massa saker han ville ha och då jag poängterade att antingen följer han med tillsammans med sitt betalkort eller så åker jag själv med hans betalkort. Han beslöt sig för att följa med och tur var väl det för nu har han fått sin läsk, sitt godis, sin nyponsoppa och sina vitaminer och nu ligger han helt tyst (jihaa!) och tittar på tv. Nu är bara frågan om jag kan hålla honom borta från hockeyn ikväll på tvn.

Jag tar steget!

Och vågar helt öppet erkänna att jag verkligen hatar fotboll!

Nytt favoritprogram

Helt klart kommer jag sitta bänkad framför tvn kommande fredagar och titta på Magnus Uggla och Va fan är mitt band. Jag skrattade som en tok åt honom, det är verkligen min humor. Magnus är kung!

Nya frisyren

Tänkte jag skulle visa hur nya jag ser ut, det är lite skillnad även denna gång.

image322

Hey hey hey

Torsdag igen då och jag har jobbat MEN bara till kl.19, herre gud, måste vara evigheter sen jag slutade tidigare en torsdag. Så jäkla nice. Det som är mindre nice är att jag har blåskatarr eller en lindrig blåskatarr, den har tack och lov inte utvecklats så som den brukar göra på mig och det kan bero på att jag dricker som en häst. Mellan 9.45 och 10.45 idag satte jag i mig en liter tranbärsdricka plus att jag druckit två stora glas med citronvatten och ett med vanligt vatten, inte undra på att man springer på toa sen  men men, det känns rätt hyfs nu men det är ju värst på morgonen eftersom man inte dricker ngt på natten. Hittade även fyra tabletter från förra året då jag hade blåskatarr och det räcker ju två dagar så dem käkar jag också och hoppas på att det ska hjälpa. Självmedicinering är grejer det ;)

Igår gjorde jag värsta fynden på Ikea. Jag köpte en stor tavla med två stenar på som motiv och sen en solsta pall med skinnimitation, 6 stycker soppskålar och en tallrik för endast 220kr. Bara tavlan kostar egentligen 599:-, kul när man fyndar. Tallriken är en nyhet och den var lite defekt så den kostade bara 10kr i stället för 45kr så min tanke med att köpa den var att visa Stefan vad fina dom är (dom är grymt snygga!!!) men det tyckte ju givetvis inte han MEN det skiter ju jag i, jag ska byta ut mina tallrikar iallafall. Assietterna till är lika snygga, det känns så vårigt, ljust och härligt så jag måste ha dom men tydligen vill alla andra ha dom också för dom är slut... Men de kommer väl in igen hoppas jag.


tjing tjing

ps imorgon ska jag klippa mig, JIHAAAA!!!!! ds

Montering

Idag efter uppacket var det dags att montera igen, denna gången blev det bara 5 timmar, eller 4 blev det nog bara och imorgon är det montering mellan 12-18. Det är så mycket nyheter som kommer nu i april så det gäller att hänga med.

Igår var jag ledig efter att jag gjort min 40-timmars vecka och jag måste säga att jag hann med väldigt mycket. Jag dammsög hela huset, var i stan och köpte böcker och beställde klipptid, åkte runt och hämtade färgprover till huset (som ska målas om i sommar, JIIHAA för skattepengar :) ), sen bokade jag tåg och hotell till göteborgsredan i juni, sen kom Maria och Saga och fikade och sen var jag ute i trädgården och fyllde på trädgårdstunnan eftersom det var första tömningen idag. PUST, jag blir trött bara av å skriva allt jag gjorde igår, men just det, jag tvättade lakan också som jag hängde ute och vips på 10 minuter så var det torrt. Sen innan Stefans träning så gick vi en runda efter duschen sen var jag helt slut så Stefan fick bära mig in i sängen....

Nu när det är ljusare om kvällarna har jag så svårt för att sitta still inne, jag vill greja och greja men det är ju inte kul å göra det själv så det blir att jag sitter här, som vanligt. Igår frågade jag Stefan (när jag stod och strök och han satt vid datorn och spelade sitt fotbollsspel) vad han skulle göra om jag tog bort spelet från datorn. Jag hade förväntat mig att han skulle sur eller så men han sa bara lugnt att han skulle ladda ner det igen......

Nu ska jag nog bläddra lite till i min Allt i hemmet tidning :)