Kidnappad

En del vet att jag drömmer lite konstiga drömmar och det gjorde jag även i natt. Jag drömde att jag blev kidnappad av en blond kille, vet exakt hur han ser ut i drömmen och det är lite läskigt. Om jag skulle se någon som är lik honom skulle jag nog få lite hjärtklappning. Hur som helst, tillbaka till det konstiga i mina drömmar. Han sköt en pil på mig med något sort lugnade medel på, jag kunde inte prata å blev helt groggy, men på något sätt lyckas jag ändå komma ifrån honom till slut men jag vaknade 02.21 och tyckte att det var lite obehagligt. Min andra dröm sen behåller jag för mig själv, helst skulle vilja slippa ha dom men på något sätt tycker jag om dom.

Min första fisk

Jag har tagit min första fisk :) Inne, på tv-spelet...... Vi har köpt nytt tv-spel idag där man ska fiska å herre gud vad jobbigt det är..... Jag vevade så frenetiskt innan så spöt gick sönder.... Vill bara påpekade att jag fick upp fisk innan Stefan, när han fick en fisk på kroken så gick linan av....


Sex in the city

Idag köpte jag filmen, den är ju så bra!!!! Maria sa att hon köpt den för bara 99:- på  Media Market så då var ju jag tvungen att åka dit å köpa den också. Så nu ska jag laga lite mat och titta på filmen medan Stefan är iväg på hans tråkiga fotbollsmöten....

p.s jag har ostbågar också, riktig fest ikväll :)  d.s

27????

Under kvällens Doobidoo kom jag på att nästa år fyller jag 27..... 27??? 27!!!!!! 27...... 

27..............

27.......................

27?????????????

27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tro det eller ej

NU framkallar jag kort från bröllopet.... Finns ju så många fina å välja mellan.... Måste ju göra mitt album som jag har tjatat om så länge, men kan man blanda svartvitt å färgat Sara??? Du kanske kan hjälpa mig å fixa ett fint album???


Å så var det fredag igen

Jag tycker det är fredag hela tiden, veckorna går helt sjukt fort, tycker de kan lugna ner sig lite så jag hinner njuta. I helgen är det jobb som gäller, långa dagar men men det funkar det också. Bästa med dessa helger är att Stefan lagar mat :) Stefan har varit å klippt sig idag, jag har bestämt frisyr, hoppas det blir bra. Snart ska jag till Johanna också men jag konstaderade att det kunde bli tidigaste nästa månad....

Ja, annars händer det inte så mycket här just nu. Vi måste ta tag i vårt soffrum nere så det blir klart någon gång. Sen var det ju det här med tapeter. Varje gång vi är å tittar så byter vi mönster och färg. Kanske skulle beställa med en gång så det slipper hända.

Idag har Maria, Saga å jag varit på köpstaden en sväng.  Jag köpte en turkos färg till fjärilen som jag målar men jag vet inte om jag vågar måla den, tänk om det inte blir bra å då är hela tavlan förstörd... Visst man kan måla över det men... nja....

Brr, vad kallt vi har det, får tända lite ljus å öka på mysfaktorn lite :)

Trevlig mysfredag

Ett steg längre

Jag har kommit lite längre med min målning, det som är nästa huvudbry är vilken färg fjärilen ska ha eller fjärilarna. Jag fick tips av Sara och måla mer fjärilar så jag gjorde en till men som sagt vad för färg...


Jag vill också!!!!

Jag vill också vara kreativ och skapa något. Många runt om mig är så himla kreativa och gör så himla fina saker. Det målas, fotograferas, gjuts och pysslas. Jag härmapar efter och gör något jag med och lotten föll på att måla något. När jag var yngre (herregud, varför måste man använda såna uttryck...) så jag var mer kreativ än idag, idag kommer jag inte längre än till tanken att jag skulle vilja sen orkar jag inte. Men nu jäklar ska det bli något. En tavla är köpt, likaså färg och pensel och jag har börjat måla men sen försvann all inspiration. Så här långt har jag kommit.



Nu är kruxet vad jag ska ha runt omkring och vad jag ska ha för färg i bakgrunden, det kanske man skulle målat först men skit i det.... Jag letar motiv bland alla mängder tapeter som finns, så jag kanske hittar något där. Jag får helt enkelt suga på den karamellen ett tag.

God fredagsmys på er

I helgen är jag gräsänkling och det känns faktiskt rätt skönt, sorry darling... Jag har så många planer för helgen så jag vet knappt vad jag ska börja med. Men nu ska jag fira att jag är ledig i tre dagar! Så jäkla nice! Kvällen spenderas i soffan med följande på soffbordet:




och till efterrätt blir det:



Ha en mysig fredagskväll ni också :)

Bauhaus

Ikvällåkte systeryster och jag till Baushaus. Innan hade vi tittat på kartan i reklamen så vi visste precis vilka grejer vi inte behövde gå på. Shit vad badrumsinredning de hade, fanns väldigt mycket snyggt. Om de är så där jättebilliga vet jag inte, en badrumsmatta för 259:- tycker inte jag är så jättebilligt, särskilt inte om den är ful. Men vi hittade lite guldkorn iallafall.



En isbjörn i trädgården i år kanske? Billig var han också.... eller inte....


Vi hittade en gigantisk kristallkrona. Här kan Magnus putsa i evigheter....


Maria letade ny sänglampa och här hittade vi flera alternativ :)


Blir det bättre nu månne?

Så, då var det gjort. Jag gick bort och bad om ursäkt. Självklart hade jag massor senarier i huvudet hur det hela skulle sluta. Antingen skäller hon ut mig totalt eller så är hon förstående och det blev den senare delen. Hunden verkade det inte vara något fel på för den kom skällande till dörren. Hon kanske inte hade så mycket att sätta emot egentligen med tanke på att det inte är första gången hundarna rykte ihop och innan har det inte varit mitt fel. Men tänk att Stefan ska ha rätt, det hela känns mycket bättre nu och vi hoppas på att detta gör att min dåliga inledning på veckan vänder och blir ljusare.

Dålig start på veckan

Jag  måste säga att jag har en jävligt dålig start på veckan... Tidigare idag var jag och hämtade släpet för jag skulle börja lassa in i släpet. Jag hade grinden öppen och Leija går lös inne på tomten och jag berömmer henne för att hon är duktig och håller sig inne på tomten, det skulle jag inte ha gjort... För i nästa ögonblick så gå givetvis hennes antagonist förbi och hon flyger ut och hoppar på den hunden och den är ju inte sen å svara... Jag rycker ut i 190 och sliter loss Leija och slänger in henne i huset. Går tillbaka och prata med hon som går med hunden, det var inte hundens ägare, och kollar så att hunden är ok och det verkade den vara. Vi pratar lite och hon uppskattade att jag kom tillbaka å pratade. Så nu ikväll ska jag gå å prata med hundägaren och kolla så att allt är ok. Stefan tyckte det var bättre att vi går och kolla och visa att vi är storsinta människor och det håller jag med om. Så det är bara att gå med svansen mellan benen och be om ursäkt.

Leija förövrigt ligger i sin korg och muttlar och det kan hon göra resten av dagen, har inte alls nån lust å gå ut med henne. Jag vill bara gå å lägga mig och vakna när min dåliga vecka är över!

Upp som en sol å ner som en pannkaka

Jaah, så har min arbetsdag varit. Började bra men jag önskar att den kunde slutat bättre men men så är  det väl ibland. Nu ska jag bara försöka släppa å gå vidare, är ett av mina problem kan jag säga. Jag hakar upp mig på saker för länge, men, så.... nu är det borta!!!

Imorgon är jag äntligen ledig, jag förstår inte varför jag ska dra på mig såna här många arbetsdagar i rad, 6 i rad är lite för många, de tre senaste dagarna har jag varit på jobbet 30 timmar.... så imorgon ska jag bara vara ledig, måste dock dammsuga eftersom det är min vecka. Får se om jag får ngt tvättat denna veckan, det är nämligen Stefans område :)

Ne, nu ska jag inte gnälla längre utan avsluta med å tänka på kunderna som tyckte att vi var mycket mer servicevänliga än net-o-net.

jo, jag ska gnälla lite till. I HATE TELEFONFÖRSÄLJARE!!!!!!