I dag för ett år sedan...

...skulle vi gå på dop men hamnade på ett bröllop :) Petter och Sara gifte sig, my god vad tiden går! Men idag för ett år sedan var även första gången vi fick ett tecken på att det var någon som bodde i min mage och nu ligger den "någon" i sin säng och sover, my god vad tiden går!

Kvällsmys

Ikväll var Tage trött redan vid halv sex, han hade inte sovit jättemycket under dagen så John Blund kom tidigt. Men halv sex är på tok för tidigt att lägga sig så efter maten passade jag på med lite mys innan han skulle lägga sig. Vi satt och lekte på hans rum och vi läste böcker. Böcker är så himla kul nu, han sitter och lyssnar och bankar lite på böckerna. Innan skulle han äta på dem hela tiden men nu sitter han och tittar och lyssnar, så mysigt. Sen blev det välling och han somnade på två sekunder. Mys, mys, mys!




Bad

Ikväll blev det ett bad innan läggdags. Tage har varit på ett, ja, jag vet inte redigt vad på för humör idag. Han är inne i en period där det ska skrikas vid läggdags, han vill inte äta och vill definitivt inte bli torkad efteråt. Han testar mitt tålamod för fulla muggar! Men han har även skrattat som en tok när han har sett Leija och Grynet idag och det har förgyllt dagen. Igår var vi nöjda med att han inte klättrar i trappen, idag gick den lyckan över.... Å grindarna är slut på Ikea... Får spana in någon annan helt enkelt.

Här är ett kort på Tagis med badlakan-kaninen han fick av farmor och farfar.

Klippt gräset

Ikväll har Tage klippt gräset med pappsen. Så fort Stefan startade gräsklipparen började Tage krypa mot dörren, så jag satte honom i vagnen så han kunde titta och som han tittade... Han kunde inte slita sig ifrån gräsklipparen.










En chans till

För nåt år sen köpte vi en klocka som vi skulle ha i trappen, ohh, vad snygg den var! Och det blev jättefint i trappan med klockan men så började ju siffrorna trilla, en efter en... Sen köpte vi tejp som man har under mattor och tänkte att nu jäkla kommer siffrorna att sitta så en timma höll jag på att pilla med siffrorna så de hamna rakt men icke... De trillar en efter en och  nu är det fyra siffror kvar...





En trött kille



När man är trött kan man somna hur som helst...

Nu är det gjort...

Jag har lagt upp mig i netwic, vårt system på jobbet där man lägger upp sig när man kan jobba... Så bäst var det är kanske man står där i de blågula kläderna igen en helg, känns faktiskt som att jag gick hem för inte så länge sen så så mycket kan ju inte ha hunnit ändras, eller???

Drinkkväll med brudarna å jag lyckades väl...

dsc01078 (MMS)

Drinkkväll med brudarna å jag lyckades välja goda drinkar hela tiden :)


Linser vs glasögon

Jag har haft linser nu sen jag gick på högstadiet. Fick ha uppehåll en gång då jag fick sår på hornhinnan men sen dess har det inte varit några problem. Nu är dags igen att köpa nya linser och jag blir så trött på det för det kostar så mycket pengar. Så nu funderar jag på om jag ska köpa nya glasögon istället och köra på det ett tag, kan ju vara kul att få en annan look liksom. Ska jag ha nya glasögon ska jag nog vänta med att klippa mig också så man får en frisyr som passar. Det sjuka är att man kan få två par nya glasögon för i stort sett samma pris som ett halvårs förbrukning av linser så egentligen är väl beslutet inte så svårt när man har mammapeng.... Så det blir nog att kika på glasögon här, http://www.specsavers.se/

Jag kan äta gröt själv, jag lovar!

dsc01076 (MMS)

Jag kan äta gröt själv, jag lovar!


Magnetens reklamblad is da shit!

dsc01075 (MMS)

Magnetens reklamblad is da shit!


Nu får Grynet se upp...

dsc01073 (MMS)

Nu får Grynet se upp...


Jag har hört att potatis är bra för hyn...

dsc01068 (MMS)

Jag har hört att potatis är bra för hyn...


Det senaste... Snart gör han armhävningar.

dsc01063 (MMS)

Det senaste... Snart gör han armhävningar.


Mammas glada kille


Lika?

Har länge tänkt å visa kort från när jag var liten för att se om ni tycker att Tage och jag är lika :) Här kommer två kort på mig. Mamma är även med på ett av korten och det märks att det var -80tal :) Men het var hon :)

Efter promenaden idag fikade vi hemma hos ...

dsc01042 (MMS)

Efter promenaden idag fikade vi hemma hos oss och barnen fick leka lite. Tage tyckte det var kul och längtar redan efter nästa lekdejt :)


Tageplutt

Igår var Micke, Emilia och Viggo här och grillade lite. Micke tog fina kort på Tage som jag har snott på hans fejsbook :) Tänkte jag skulle visa dem för er :)