Shoppat

Nu har jag shoppat loss på H&M, dock inte Madonnas kläder men andra vår och sommar fina kläder, tycker jag fick mycket för en billig peng, känns som att det kommer vara det ända jag lägger på mig i klädväg eftersom mina pengar tycks försvinna på andra sätt....

Carro tyckte jag skulle förklara familykortet lite mera, jag vet inte mer vad jag ska säga. Jag stod i kassa och det kommer en kille och när han ska betala frågar jag om han har familykort och då svarar han; "Nej, inte om inte du vill gifta dig med mig." Jag blev lite generad och skrattade, paret innan tittade på mig och skrattade och jag kunde glatt konstatera att det är inte varje dag som en kille friar till en. Jag frågade en annan kille en annan gång om han hade familykort, men hans svar; "Neiijjj, jag kommer från Öland...." Det är kul å stå i kassan för man möter alla sortes humörmänniskor, tack och lov är de flesta glada :)


Sängen!

Tagen

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som sedan blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista över deras namn. Efter det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de blivit tagna och att de ska läsa ens blogg för mer information...

Åh, herre gud, 6 underliga/egendomliga saker om mig...

1. Har fått en kille att fria till mig när jag bara frågade om han hade familykort.

2. Försöker ta bort lackfläckar med äkta sprit.

3. Har ryckningar innan jag somnar så jag skrämmer livet ur både Stefan och Leija.

4. Så fort vi åker till köpstaden och jag ser busshållsplatsen innan paradisverkstaden så börjar jag tänka varje gång hur likt målningen på busshållsplatsen är en kille som jag vet vem det är.

5. Har en speciell ordning när jag duschar, gör jag det i oordning blir det kaos.

6. Sätter alltid i vänster lins först och tar ut den först.

Hjälp, vad svårt det var att komma på saker, hade Stefan fått skriva den hade inte tagit mer än 2 minuter...

Jag känner inte sex stycken bloggare här utan bara två så jag skickar vidare till dem.

lindais.blogg.se
annasplace.blogg.se

Stefankavalkad

Anna tycker inte att jag har några bilder på Stefan här, hon har inte sett hur han ser ut. Så bara för din skull Anna kommer här en kavalkad av bilder på Stefan ;)



Här är han, hanen i mitt liv, han som kan få en att skratta sjukt mycket men samtidigt som han kan reta gallfeber på en så in i h****e, men jag tycker om honom ändå (när han sover och är tyst.... )

25 år och 3 dagar

Jaha, då var födelsedagen över och det går alldeles för fort! I fredags då som ni har sett så fick jag champagne, chokladfondue och jordgubbar. Det var hur gott som helst! Sen fick jag paket, eller rättare sagt en lapp med bild på det jag skulle få för den har inte kommit hem än.... Det var i alla fall en ny mp3 spelare med värsta flashiga designen och 2 gigabyte i minne till skillnad från den jag har nu med 256mb... Det är så ny så de har inte ens fått in den på Elektra än, så het är den!!! Ska bli kul när jag väl får den :) Sen skulle vi ha lite folk på lördagen och vi skulle bjuda på smörgåstårta så fredagskvällen gick åt att fixa med den och sen somnade jag tidigt för jag var aptrött (som vanligt en fredag). På lördagen kom mina kära syster och hjälpte mig garnera tårtorna medan herrarna var och fiskade. Väl hemma drack de öl i champagneglas.... Sen på kvällen kom familjen, stefans mamma å pappa, Lena, Peo och Tobbe. Så då blev det lite paketöppning. Jag fick en skräddarsydd duk till mitt matsalsbord, en sprits, en symaskin, en stol från ikea (på bild nedan), halsband och armband från Baglady och ett våffeljärn och ett fat av Ulrika Hydman och massor med blommor, kul kul. Alla presenter var kanon! Vi hade våra första nattgäster i gästrummet och sängen var tydligen väldigt skön för pappa somnade på den med överkast å allt på. Kvällen var supertrevlig och alla tyckte om maten, ska nog fasen öppna eget med catering, min syster och jag är grymma på festmat!






Stefan satte på Leija Filippas blöja, men hon tyckte inte att det var så skönt.... Sen blev hon trött efter allt firande så hon gick å la sig.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

image36
Detta väntar dig nu när du kommer hem från jobbet älskling!
  • Skumpa
  • Jordgubbar
  • Chokladfondue
  • Blommor
Hoppas du inte tog illa upp att jag "hackade" mig in på din blogg.
PUSS & KRAM

//
Stefan

Kroppkakor

Idag ska vi äta kroppkakor. Birgitta har haft Leija hela dagen idag och då tyckte hon att vi skulle äta tillsammans och det tackar man ju inte nej till, så skönt att slippa laga mat. Nu är det verkligen inte lång tid till jag fyller år, 32h och 40 minuter är det min födelsedag. Självklart ska jag jobba en stund och tjäna lite cash, sen när jag kommer hem så ska Stefan laga mat till mig och ge mig presenter :) Skönt att det i år är fint väder när jag fyller år, förra året var det snö och kallt.

Stefan är fortfarande inne på att byta bil, jag blir galen! Men nu har jag kommit på en grej som genast får honom att sluta tänka på bilbyte (han slutar dessutom att pratar om bilar med en gång). Köper Stefan en ny bil så slutar jag äta mina p-piller! Jag lovar det hade effekt, han tyckte inte alls att det var lika kul längre. Han har dock lagt till en klausul; om Stefan vinner pengar på stryktipset, och då ska det vara mer än 70 000kr, så får han köpa en ny bil utan att jag slutar med mina piller. Jag var snäll och gick med på detta, det känns som att det ändå är omöjligt. Mina föräldrar har redan vunnit pengar och det känns som att den turen redan är förbrukad i denna familjen. Men man ska väl aldrig säga aldrig. Hur som helst, blir det bil, blir det barn!

Målet sprack...

Jag kom inte upp vid den tiden jag skulle...hahahaha...precis som jag trodde att jag skulle göra det... Men jag kom i alla fall upp innan åtta! 2 minuter iallafall... men jissess vad segt det var!

Nu har jag skrivit klart reflektionerna på bibeln, tror jag i alla fall, just nu är jag så trött på skiten att jag inte orkar mer. har i alla fall kommit upp i den 5 sidor man skulle. Måste bara renskriva min anteckningar nu så man kan börja plugga.

Ikväll är det möte på brukshundsklubben. Fick lite motivation idag av att åka upp dit då Leija var så himla duktig när vi var ute och gick, kan bero på att jag hade godis med mig men ojojoj vilken kontakt vi hade. Min lilla plutt!

Missar afrikanska dansen ikväll, det suger rejält men men, jag får dansa järnet nästa vecka.

För övrigt är jag allmänt irriterad på den diskussionen som förs i barometern nu om hundar ska vara kopplade eller inte. Hur svårt kan det vara att ha sin hund kopplad? Jag har alltid Leija kopplad på offentliga platser för jag vet att jag inte har den kollen på min hund så hon kan vara lös. Sen är det ju faktiskt inte så kul varken för hundrädda eller för andra hundar när det kommer en lös hund och attackerar en. Vill man ha sin hund lös, köp hus och skaffa inhängat så hunden kan springa där, eller åk nånstans där det inte finns några människor, finns hur många ställen som helst. Leija har blivit attackerad två gånger utav en hund här ute i Lindsdal, bara för att matte inte hade hunden kopplad (och hade definitivt ingen pli på den heller). Leija fick faktiskt ett sår på svansen efter den andra hunden hade bitit henne där. Såna händelser kan förstöra så otroligt mycket för en hunds psyke!

image35

Lägger in en bild på min plutt om det är någon som glömt bort hur hon ser ut :)

Mål för morgondagen

Mitt mål för imorgon är att gå upp när klockradion går på 6.29 eller iallafall kl.7, absolut senast 7.30.... Varför är det så svårt att gå upp på morgnarna? Jag förstår inte Stefan som går och lägger sig två-tre timmar senare än mig att han orkar gå upp på morgnarna. Jag lägger mig efter 22 men det är så svårt att kliva upp på morgonen. Om man kunde ta ett piller mot det kanske???

Nu började CSI igen. Skulle göra popcorni pausen men jag brände dom så nu luktar det bränt i hela huset.... Blärk....

Full vecka

Denna veckan kommer bli hektiskt. Veckan består av skola, massa pluggande, jobbande, möte, kurs, möte, födelsedag, födelsedags fest, lite vila och mer pluggande. Varje dag är uppbokad för något. Men jag jobbar bäst under press, för då har jag verkligen inte tid att göra något annat utan jag får saker och ting gjorda. Tänk om jag kunde jobba lika bra under lugna perioder.

I helgen har jag jobbat, det har varit fullt ös på Ikea, mycket folk och det är kul. Igår var vi och firade Saras födelsedag, trots att hon fyller på torsdag. Det var trevligt! God mat och världens goaste efterrätt! Synd att Magnus är laktosintolerant annars kunde jag gjort den till på lördag. Det var en lek också, det är det alltid hos Sara, me love lekar! Då skulle man para ihop alla som var på festen med en kändis. Vi fick ett papper med en massa kändisar på och så skulle vi lista ut vem som var vem. Det roliga var att alla trodde att Stefan var Jimmy Jansson och alla trodde att jag var Lena Ph (inklusive jag själv) men Stefan var Måns och jag var Jill Johnsson... Jag vet inte redigt vad Jill Johnsson och jag har gemensamt, inte är det skånskan och sängrösten iallafall...




Lägger in en bild på svärmors cabbe och hoppas att vi snart ska kunna få lufta den lite :) Vårkänslor så det ryker om det!

5 sekunder

Idag var jag fem sekunder från att krocka.... fem sekunder från att kanske inte fira min 25 års dag....

Jag slutade jobba vid elva och skulle åka och hämta mamma hos pappa. Jag kom vid rondellen vid Mc Donalds ute vid giraffen (för er som känner till Kalmar) och svängde höger. När jag kommer fram till korsningen vid Coop och Lundgrens järn så är det en guldfärgad Saab som kör rakt ut från vänster utan att tänka på väjningsplikten, jag fick stampa på bromsen och som tur var klarade jag mig. ABS-bromsarna fick verkligen jobba, det hackade som bara den. Givetvis satt det ett panschispar i bilen, pensionärer över 80 år ska fan inte ha körkort! Det komiska var att innan så tänkte jag att, "nej, men det är inte högerregel i denna korsningen så jag kan köra...." för det kom en bil ifrån höger nämligen så jag sänkte farten lite, tur var väl det...  När jag kom bort till mamma och pappa var jag helt chockad och började gråta. Det får en att tänka på livet och hur fort man kan mista det...

MEN, nu ska jag släppa den tanken!! Jag har gottat mig i solen nu i eftermiddag med en öl, det var så gott. Har bestämt mig för att ha en läsfri dag i dag så nu ska jag bara ta det lugnt!

Ta hand om er!

Nu är det inte kul längre

nu har min hurtig blogg försvunnit med, nu kommer säkert min tidigare blogg försvinna med i och med att jag skriver en ny. just nu hatar jag blogg.se, jäkla skitblogg (vägrar inse att det skulle vara datorns fel!)

idag har hursomhelst en katt pissat på vår ytterdörr så det luktade kattpiss på hela nedervåningen eftersom det hade kommit in i glipan mellan tröskeln och dörren och sen har jag varit hurtig och varit ute å sprungit idag men just nu har svårt att glädjas över att jag har varit så duktig i och med att denna skitsidan har tagit bort 5 bloggar från mig! *räcker ut tungan så långt det går!!!!*

p.s de övriga bloggarna var givetvis aproliga! d.s

Afrikansk dans

Ikväll började jag på afrikansk dans, det var helt sjukt roligt och jobbigt. Det är en sak som alla borde pröva på, den afrikanska musiken är så go att dansa till. Jäkla vad man måste vicka på höfterna, jag måste träna på det till nästa vecka! Jag upptäckte också att jag har helt sjukt dåligt minne, när han visade en övning och vi skulle göra den, hade jag redan glömt bort den. Finns det tabletter man kan äta mot dåligt minne i så fall ska jag beställa en kartong!

Måndag igen

Ja, då var vi på en ny vecka och idag är det bara 11 dagar kvar till jag fyller år, jihaa.... Till alla andra födelsedagar brukar jag har nedräkning två månader innan och jag brukar påminna folket omkring mig att jag snart fyller år, men denna gången känns det inte lika kul. Är det från och med nu man ska ha ångest varje gång man fyller år? Är det roliga med födelsedagar borta? Kommer jag inte tycka att födelsedagspresenter är kul längre??? Hjälp!

Jag lämnar raskt det ämnet och går över till något mer roligare. Förra måndagen fick vi tillbaka tentan, genast blev man nervös och undrade om veckan redan skulle vara förstörd men icke! Jag fick VG, helt otroligt, så bra kändes det inte som att det gick, fick t.o.m full port på en del och ++ på en fråga, jag är grym på Buddhism och Hinduism! Hoppas jag kommer vara lika grym på Judendomen!!!

Vilket väder var det igår! Helt underbart! Stefan och jag satt utanför dörren och bara myste i solen, Leija sprang omkring med en golfboll i munnen och hade det hur gött som helst. Sen var dock tvunga att gå in och laga mat då min farmor och farfar kom på middag. Min farmor är så go! Hennes kommentarer rockar fett!!!